Παιδικά έπιπλα προσαρμοσμένα στις ανάγκες του παιδιού

Δείτε όλα τα προϊόντα

Παιδικά έπιπλα προσαρμοσμένα στις ανάγκες του παιδιού

Δείτε όλα τα προϊόντα

Παιδικά έπιπλα προσαρμοσμένα στις ανάγκες του παιδιού

Δείτε όλα τα προϊόντα
/

Προφιλ

κατασκευη παιδικων επιπλων

The de-code effect. Η σύγχρονη εταιρεία κατασκευής επίπλων έχει μπει δυναμικά στον κλάδο δημιουργώντας έπιπλα καινοτόμα που ξεχωρίζουν για το ιδιαίτερο στυλ τους. Η προηγμένη τεχνολογία συναντά την πολύχρονη εμπειρία στις χειροποίητες κατασκευές οδηγώντας στο φαινόμενο de-code.

Πάντα με σεβασμό στον άνθρωπο, τη φύση και τις πρώτες ύλες, σχεδιάζονται προϊόντα που μπορούν, όχι μόνο να εισχωρήσουν στις διεθνείς αγορές αλλά και να επικρατήσουν σε αυτές. Προκειμένου να επιτευχθεί ο συγκεκριμένος στόχος, η de-code έχει συνάψει δεσμούς συνεργασίας με διεθνώς αναγνωρισμένους Έλληνες σχεδιαστές, οι οποίοι από την πλευρά τους αναδεικνύουν την αρτιότητα των χειροποίητων κατασκευών, τη διαχρονικότητα του σχεδίου, την ποιότητα του υλικού και τη χρηστικότητα της μίνιμαλ αισθητικής. Βασική αρχή της εταιρείας είναι να επενδύει στις μακροχρόνιες σχέσεις, τόσο σε επίπεδο συνεργασιών όσο και πελατών. Την ίδια στιγμή, όροι όπως συνέπεια και αξιοπιστία είναι θεμελιώδη χαρακτηριστικά για την de-code καθώς οι άνθρωποί της είναι πάντα ακριβείς στο χρόνο παράδοσης, ευέλικτοι στην προσαρμογή του σχεδίου και της κατασκευής και ασυμβίβαστοι με την ποιότητα και διαχρονικότητα του εκάστοτε υλικού.

LIVING, KIDS, CONTRACT. Οι τρεις ενότητες αποτελούν βασικό άξονα της de-code σύμφωνα με τον οποίο κατασκευάζονται τα προϊόντα της.

LIVING. Ο προσωπικός σας χώρος αποκτά υπόσταση μέσα από έπιπλα που ανταποκρίνονται απόλυτα στα θέλω της εποχής. Διακεκριμένοι σχεδιαστές του χώρου στηρίχθηκαν στις απλές γραμμές, φυσικές αποχρώσεις και τα ποιοτικά υλικά προκειμένου να δημιουργήσουν το δικό σας οικείο περιβάλλον.

KIDS. Η ανάγκη για διαρκή προσαρμογή ενός παιδικού δωματίου, μια ανάγκη ανάλογη του παράγοντα «χρόνος», οδήγησε την de-code στη δημιουργία δωματίων που συντροφεύουν το παιδί σε όλα τα στάδια της παιδικής και μετέπειτα εφηβικής ζωής του. Παλ αποχρώσεις και ζεστές λεπτομέρειες ξύλου ενισχύουν το μίνιμαλ σχεδιασμό.

CONTRACT. Ο ξενοδοχειακός εξοπλισμός περνά σε νέα διάσταση. Μετά από μελέτη του εκάστοτε χώρου, η εταιρεία προτείνει τις πιο κατάλληλες λύσεις που ανταποκρίνονται τόσο στο ύφος του ξενοδοχείου όσο και τις απαιτήσεις των πελατών. Το ντιζάιν συναντά την εργονομία και σας μυεί στον κόσμο της πολυτέλειας και του ευ ζην.

Οι αξίες της εταιρείας. Η φιλοσοφία σχεδιασμού της de-code επικεντρώνεται στην παροχή καινοτόμων προϊόντων που σέβονται το υλικό, τη φύση και την εργασία του χειροτέχνη. Στοιχεία όπως ποιότητα των πρώτων υλών, λειτουργικότητα και ανθεκτικότητα διαθέτουν εξέχουσα θέση στη συλλογή επίπλων μας. Μέσα από το πάθος μας για το σύγχρονο σχεδιασμό και με σεβασμό στην καλλιτεχνία του ξύλινου επίπλου, προσφέρουμε προϊόντα υψηλής κατασκευής καθώς και την καλύτερη δεξιοτεχνία για τη δημιουργία βιώσιμων επίπλων που αντέχουν στο χρόνο.

εργοσταστιο παιδικων επιπλων